Kétegyháza Dragon Taekwon-do
    FUJI TOTAL FIGHT TEAM  MMA-K1
MENÜ

ITF Taekwon-do edzések:

Kedd - Péntek: 16:30-18:30-ig

Edzések helye: Magyar Általános isk. tornaterme

Vezető edző: Nagy lászló IV.dan Nemzetközi Mester,

Segéd edző: Igricz János 1.dan mester 

                       Tóth Mária 2.gup

 

Szeretettel várjuk a sportolni vágyó fiatalokat! 

 

      

   

 

 

 

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

taekwondo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menü

Hírek

 • MMA Hírek 2015. Szeptember
  2015-12-05 17:17:40

  SPORTHÍREK

   

           FUJI TOTAL FIGHT TEAM

     K1-GRAPPLING-MMA-ÖNVÉDELEM

   

   EGERESI GERGŐ KIHARCOLTA AZ EB SZEREPLÉST

       Európa Bajnokság  Birmingham, Anglia November 17-24

         

      Gergő a profik között is győzelemmel kezdett a 2015. szeptember 19.-i HFC PROFI MMA Bajnokságon. Afgán ellenfelét egy nagyon színvonalas és izgalmas közönségmérkőzésen, egyhangú pontozással verte. Bizonyította kiemelkedő kondícióját és küzdeni akarásból is jelesre vizsgázott.

      A következő feladata Gergőnek a Magyar válogatott tagjaként utazás lett volna az Angliai Európa-bajnokságra Birmingham-be. Sajnos az MMA szövetség főtámogatója visszalépett így elmarad a várva várt EB szereplés. A csapat többi tagja sem tétlenkedett, hiszen Hegedűs Zoli is ketrecbe lépett október 19-én Romániában, Nagyszebenben az RXF Profi MMA gáláján.

  Román ellenfele szabálytalan könyök technikája miatt a mérkőzést a bíró beszüntette,

  Így várjuk a visszavágót, amit az RXF vezetője is jogosnak ítélt meg.

  Október 24.-én Kristóffy Niki, Kreisz Márió és Ficzere István Budapesten a Prémium MMA Liga Amatőr Magyar Bajnoki fordulóján vettek részt, és keményen küzdöttek a Magyar Bajnoki pontokért.

  Nincs időnk, tehát unatkozni, hiszen még jó néhány verseny van hátra az év végéig.

  Ismét egy mozgalmas ősz elé nézünk.

                                   

                                                                                                                                

                   

 • 2015.06.26 Kétegyháza,Taekwondo Ővvizsga
  2015-12-05 17:12:48

  TAEKWON-DO HÍREK

   

   SIKERESEN VIZSGÁZTAK A KÉTEGYHÁZI SÁRKÁNYOK!

   

  1. Június 26.-án Máté Zoltán 6. danos nemzetközi mester, az Országos Taekwondo Szövetség alelnöke látogatott Kétegyházára, hogy felmérje Taekwondosaink tudását. A mester a közös edzés és övvizsga után elégedetten nyilatkozott a ‘’ a kis sárkányokról’’. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mind a 12 tanítvány sikeresen vizsgázott a magasabb övekre.

    Gratulálunk a szakosztály sportolóinak a szép sikerhez. Nagy öröm továbbá, hogy ez által két új zöld övessel gyarapodott az edzőterem.

   

                                                                   Nagy László 4. dan nemzetközi mester

                                                                                    szakosztályvezető

 • MMA Magyarbajnokság 2015 május 23 Soroksár
  2015-06-02 12:48:45

  FUJI FIGHT TEAM KÉTEGYHÁZA

  Egeresi Gergő ismét Magyar Bajnok!

   

  Irány Grúzia Európa Bajnokság!

  MMA (ketrecharc) Magyar Bajnoki Döntő, Budapest, 2015. május 23

   

     Budapesten a Soroksári sportcsarnokban került megrendezésre a 2015.évi MMA Magyar bajnoki döntő. Az év versenyei során súlycsoportonként legtöbb pontot gyűjtött 4-4 versenyző kapott meghívást e rangos eseményre. A tét nem kisebb volt, mint a válogatottság, és kvalifikáció a Június 25-28 között megrendezésre kerülő Grúziai Európa Bajnokságra. Kétegyházáról Egeresi Gergő a Fuji Fight Team versenyzője kapott meghívást 66kg-ban. Gergő megnyerte a tavalyi 2014 évi. Szegedi MMA Magyar Bajnokságot így reménykedtünk a jó szereplésben. Első ellenfelét az első menetben egy hátsófojtással verve jutott a döntőbe majd ott a már profi ellenfelét állásból fej térdesekkel (térdrúgásokkal) és kemény fej ütésekkel kényszerítette feladásra.  Nagy örömünkre Gergő megnyerte súlyának 4-es bajnoki tornáját így jogot szerzett a Grúziai EB részvételre. Tehetségét látva profi szerződést kapott a HFC Profi MMA szervezettől, és szeptemberben már profiként szerepel a HFC 10 rendezvényen.

  Gratulálunk a páratlan sikerhez ” Geri „sok sikert a további meccsekhez!

   

 • IV. Tigers Kupa Budapest 2015.04.18
  2015-04-21 13:15:00

  10 érem a Kétegyházi Sárkányoknak

  IV. Tigris Kupa Meghívásos Taekwondo Bajnokság

  Budapest 2015. 04. 18.

   

       Békés megyéből a Kétegyházi Dragon Taekwon-do szakosztály kapott meghívást az immár negyedszer megrendezett Tigers Kupára. Több mint 140 versenyző mérte össze tudását formagyakorlat és küzdelem kategóriában. Gyermekek és felnőttek egyaránt küzdöttek a díszes érmekért, így a családok minden tagja számára igazán tartalmas kikapcsolódást nyújtott ez a szombati nap.

  Kétegyházát 8 versenyző képviselte és mind formagyakorlatban mind küzdelemben sikerült begyüjteni egy-egy értékes bajnoki címet a 3 ezüst és 5 bronzérem mellé.

   

  Eredmények:

   

  Gulyás Lili: küzdelem III. hely                

   Nagy Király Ronald: küzdelem III. hely

  Nagy Viola Mária: küzdelem II. hely      

     Zsákai Rebeka: fomagyakorlat I. hely, küzdelem II. hely                              

  Putnoki Renáta: küzdelem III. hely         

  Bacsa Mátyás: küzdelem I. hely

  Kocsis László: formagyakorlat III. hely, küzdelem III. hely   

  Krutek Bence: küzdelem II. hely

   

  Köszöni szakosztályunk a Kétegyházi Önkormányzat folyamatos támogatását!

   

   

 • Küzdelem Napja K1-MMA Gála 2015.03.14. Gyula
  2015-03-23 13:43:59

  FUJI TOTAL FIGHT TEAM

   

  Küzdelem Napja K1-MMA Gála 2015. 03. 14 / Gyula      

   

       Immár harmadszor került megrendezésre Gyulán a Küzdelem Napja K1,  és MMA gála . A színvonalas küzdelmeken,  a hazai versenyzőkön kívül, Román és Osztrák harcosok is ringbe léptek tovább fokozva az izgalmakat.

  Ezen az éjszakán több mint 20 mérkőzést láthatott a ’’nagyérdemű” az ország egész területéről érkeztek az érdeklődők és szurkolók megtöltve az arénát.

       A Kétegyházi Fuji Total Fight Team-et három versenyző képviselte ezen a viadalon.

  Az első mérkőző Csóti István volt, aki 78 kg-ban K1 szabályrendszerben küzdött. Hosszabb ütő és rugótáv fölényét jól kamatoztatva a begyakoroltak szerint combrúgásokkal és egyenes ütésekkel kezdett, majd ütés kombinációkkal puhította ellenfelét. Higgadtan harcolva mind a 3 menetet megnyerve technikai fölénnyel, pontozással nyerte a mérkőzést egy Pécsváradi thai-boxos ellen, evvel megadva a csapat jó hangulatát.

   

  A 2. versenyzőnk következett Egeresi Gergő MMA szabályok szerint, aki 65kg-ban WMMAA döntőt vívott a válogatottságért. Régi riválisával, egy Szegedi harcossal akivel már a Kétegyházi Pogácsa Fesztivál „Harcosok Éjszakáján” is küzdött. A begyakoroltak szerint állóharcban akartuk eldönteni a meccset, hiszen egy nagyon erős földharcos volt az ellenfél. Az első menetben több fejrúgással és ütéskombinációval Gergő több helyen is megsebezte ellenfelét. A győzelem már szinte „zsebben volt” amikor a második menetben egy földharc során belefordulva egy hátsó fojtásba Gergő lekopogásra kényszerült. Sajnos nem sikerült a visszavágás, de lesz még alkalma törleszteni.

   

  A Fuji Team harmadik harcosa Micura Róbert volt, aki 70 kg-ban MMA szabályrendszerben küzdött és a Fedor Emilienko Világbajnok MMA-s nevével fémjelzett WMMAA szervezett regionális döntőjét vívta akárcsak Egeresi. Robi éppen a napokban kapott profi szerződést a HFC MMA szervezettől így nagy reményekkel néztünk a meccs elé. Szolnoki ellenfele amatőr világbajnok volt a juniorok között, így tudtuk komoly megmérettetés lesz a 2x5 perc. A mérkőzés egy igazi csemege volt, amiről a szövetség elnöke Lacza Ádám is lelkesen mondta „Ez az MMA”. Szinte valamennyi fojtás és feszítés próbára került a meccs során. Hol egyik, hol másik versenyző került fölénybe. Robi küzdeni akarásból jelesre vizsgázva több mélypont és vesztes pozíció után a második menetben egy guillotine fojtással feladásra kényszeríttette ellenfelét.

  Gratulálok a versenyzőknek és köszönöm csapattagok támogatását, hiszen a helyszínen nagy létszámmal segítették a csapatot a közös sikerhez  !!!

   

  Nagy László mester/ szakosztályvezető

   

   

 • Szarvas, Önvédelmi Nap 2015.02.28
  2015-03-03 14:20:12

  Erdei Zsolttal és Karacs Attilával edzettünk !

  Meghívást kaptunk Szarvasra , hogy résztvegyünk a Szarvasi Fight Club álltal rendezett Önvédelmi Napon . A rendezvényen  nem kisebb bajnokoktól tanulhattunk mint Erdei "madár" Zsolt Profi Box Világbajnok és Karacs Attila K1 Európa Liga győztes a /TEK közelharc kiképzője/. A jó hangulatú edzésen az ökölvívó technikák mellett K1-es térd és könyök technikákat is gyakorohattak a résztvevők. Csapatunk elismerő szavakat kapott a bajnokoktól, köszönöm nekik a tisztes helytállást.

  Nagy László 4.dan

   

 • 2015. február 14 East Warrior K1,Grapplig, MMA
  2015-02-18 11:24:46

  Harcosaink  jól szerepeltek a hétvégi küzdősport napon, ahol edző és gyakorló mérkőzésekre került sor. Az ilyen rendezvények segítik felkészülésünket a bajnokságokra és gálákra.

  Dicséretet érdemel:  Gyebnár Attila aki fiatal kora ellenére harcosan küzdött, Dénesi Sanyi keménységéért és Kreisz Márió aki egyre inkább felzárkozik az I. osztályú versenyzők közé.

  Köszönöm mindenkinek a tisztes helytállást !

  grappling:  Gyebnár Attila

  K1: Igricz János,Oláh Zsolt

  MMA: Egeresi Gergő , Kreisz Márió,Dénesi Sándor, Ficzere István,

   

   

   

 • Regionális Taekwondo edzés Mezőhegyes 2015 február 7
  2015-02-18 11:03:16

  A Kétegyházi Dragon Taekwondo szakosztály meghívást kapott a Mezőhegyesen megrendezésre kerülő Regionális Küzdelmi és Formagyakorlat Demonstrációs edzés és továbbképzésre.

  Az edzések vezetője Máté Zoltán 6. danos Taekwondo mester a Magyar ITF Taekwondo Alelnöke volt.

  A gyakorlatokat Zsarkó Péter 4. danos Európa és Világbajnoki érmes versenyző nemzetközi mester tartotta, így igazán profiktól tudtak tanulni, akik részvettek ezen a rendezvényen.

       

   Köszönjük a Kétegyházi Önkormányzatnak, hogy biztosította utazásunkat a helyszínre, és köszönjük a Péki Vendéglőnek, hogy vendégül látta „fáradt harcosainkat”  !!!

                                                                                                          Nagy László 4. dan mester

 • Taekwondo övvizsga 2014.december 14 Medgyesegyháza
  2015-02-18 10:56:07

  A Kétegyházi Dragon Taekwon-do Szakosztály 7 versenyzője sikeresen vizsgázott Máté Zoltán 6.dan nemzetközi mester előtt a magasabb övfokozatokért!

  Gulyás Lili 8.gup

  Nagy Viola Mária 10.gup

  Putnoki Renáta 8.gup

  Tripon Iringó 8.gup

  Beleznai Gergő 8.gup

  Kocsis László 7.gup

  Niedermayer György 7.gup

   

  Gratulálunk a szép sikerhez!

   

 • I. Hivatalos MMA Magyar Bajnokság Szeged 2014.november 29.
  2015-01-22 16:15:40

  Értékes MMA Magyar Bajnoki Címek!

  A Kétegyházi Fuji Team harcosai Szegedre látogattak szép sikerrel, értékes bajnoki címekkel és érmekkel tértek haza, az első hivatalos Küzdősport Szövetségek (Magyar MMA Szövetség, MMA Prémium Liga, Global Grappling Szövetség) által megrendezésre kerülő Magyar Bajnokságról. A színvonalas, népes versenyzői gárdát felvonultató versenyt, a méltán híres Sárközi MMA Team rendezte 2 ketrecben és 4 tatamin. A parázs csatákkal fűszerzett bajnokságot prominens személyek köztük Növényi Norbert is megtisztelte, szerencsére a harcosok kemény, de sérülésmentes napot zártak.

      A Kétegyházi Fuji Team-et 5 versenyző képviselte. Nagy örömünkre Egeresi Gergő 60 kg-ban, Micura Róbert, pedig 70 kg-ban Magyar Bajnoki címet szerzet.

  A döntőben Egeresi Gergő nagy csatában 3x3 perc után, pontozással diadalmaskodott és szerezte meg a bajnoki címet. A küzdelmes mérkőzés során az MMA szinte teljes technikai repertoárját felvonultatták a versenyzők. Gergőt kimagasló kondíciója ismét győzelemre segítette, csakúgy, mint az előző mérkőzésén, Babilon Fight Night Gálán.

      Ezek után Micura Róbert döntője következett, aki mondhatni fél perc alatt ”feltette a napra a koronát”. A döntőben a tapasztalt HFC profi ellenfelét két balegyenes, egy jobbcsapott illetve egy látványos ollózó fejtérddel meglepve a földön háromszögfojtással feladásra kényszeríttette. Szokásos módon ezután a „ketrec tetejére felülve” bizonyította ki a bajnok ebben a súlycsoportban. Robi így az utolsó 5 hazai MMA mérkőzéséből 4 győzelmével tovább javította mérlegét.

      Gratuláció illeti meg a csapat többi tagját is Ficzere István-t, aki ifjúsági utánpótlás kategóriában szerzett 85 kg-ban 2. helyezést, illetve Kreisz Máriót, aki szintén az utánpótlásban lett 75 kg-ban 2. helyezett.

     Csobán Péter 95 kg-ban Super Fight kategóriában harcolt és csak megosztott pontozással maradt alul a neves Halmi Team versenyzője ellen.

  Köszönet Kétegyháza Nagyközség Önkormányzatának a támogatást, hogy segítette utaztatásunkat a helyszínre, és köszönet állandó támogatónknak a Fuji Mae Küzdősport felszerelés forgalmazónak.

   

   

   

   

   

 • Országos Taekwondo Diákolimpia 2014.11.15. Medgyesegyháza
  2014-12-18 12:52:16

  Ismét taroltak a Kétegyházi Sárkányok 13 versenyző 15 érem!

  KÜZDELEM:

  1.helyezettek: Nagy Viola Mária,Tripon Iringó, Nagy Király Ronald, Beleznai Gergő

  2.helyezettek: Igricz János

  3.helyezettek: Tripon Patrik, Zsákai Rebeka, Niedermayer György,

  FORMAGYAKORLAT:

  2.helyezettek: Tripon Iringó,Tripon Patrik,Beleznai Gergő,

  3.helyezettek: Igricz János,Árgyelán Endre,Niedermayer György,Kocsis László

   

   

 • Békés Megyei Nyílt Kick-Box Karate Bajnokság 2014.11.08
  2014-12-18 12:28:47

  Egyedüli Taekwon-do klubként vettünk részt , és zártuk szép sikerrel a Nyílt Bajnokságot. Több korcsoportban , óvodás, gyermek, serdülő és felnőtt kategóriában is szép érmekkel gazdagítottuk a szakosztályt.

  Eredmények:

   

  óvodás: Tripon Iringó II.hely,Nagy Viola Mária III.hely, Bacsa Matyi II.hely                                                                                                           gyermek:  Krutek Bence light contact I.hely,stop II.hely- Nagy Király Ronald II.hely, III.hel

  serdülő: Gulyás Lili light III.hely, Zsákai Rebeka stop II.hely,Putnoki Renáta light II.hely,Tripon Patrik light I.hely-stop II.hely

  felnőtt: Igricz János light I.hely, Beleznai Gergő light II.hely

  Gratulálok nekik !

   

   

 • Románia / Sibiu RXF 14 MMA Gála 2014. November 2-3
  2014-12-01 13:49:36

  Romániában az RXF 14 -en jártunk. Hegedűs Zoltán képviselte csapatunkat a Szebeni RXF Profi MMA gálán. A profi mérkőzés 70kg-ban volt kiírva. Zoli ellenfele egy hatszoros Wushu világbajnok Román harcos volt. Szomorú hír de a debütálás vereséggel zárult , Zoli a meccs elején belefutott egy nagyerejű jobb csapotba és a bíró beszüntete a küzdelmet egy kis ground and pound után.

   

  Sajnos Zoli folyamatos váll és derék sérülése hozzájárult a vereséghez. A szervezők ismét mindent megtettek az esemény profi szervezése és vendéglátás a elsőrendű volt, teltházas meccsek ahoz az szokott lenni az RXF gálákon. Készülünk tovább hiszen az év még tartogat számos versenyt.

   

   

 • Babylon Fight Night 2014.október 11. MMA Gála
  2014-11-18 13:50:04

  Harcoltunk és Győztünk !  Mondhatnánk ezt egyszerűen hiszen mindhárom versenyzőnk győzött ezen az éjszakán. Csóti István kezdett 75 kg , K1 szabályrendszerben . Pisti a megbeszéltek és begyakoroltak alapján harcolt és kihasználva magasságbeli fölényét , ellenfelét térdesekkel puhítva feladásra kényszerítette ellenfelét a 3. menetben.

  Micura Róbert 70 kg-ban MMA szabályrendszereben következett , aki éppencsak visszaérkezett Romániából az RXF 13. MMA gáláról de máris harcra éhezett. Sajnos influenzásan harcolt , de szerencsére küzdeni akarásból jelesre vizsgázva egy triagon "háromszög fojtással" a második menetben lekopogtatta Szegedi ellenfelét.      

                                                                                                                        

  Az este utolsó Fuji harcosa Egeresi Gergő volt 60 kg-ban MMA szabályrendszerben. Szegedi ellenfele nem adta könnyen a mérkőzést. A nagyon látványos és az MMA széles technikai repertoárját felvonultató csata a 3. menetben dőlt el.Gergő egyedűlálló állóképessége meghozta a sikert , ellenfele feladta a mérkőzést.

  A 100 % -os estéért  és a csapattagok buzdításáért egységesen köszönet jár a Fuji Team minden egyes tagjának. Kívánok még sok ilyen sikeres estét mindannyiunknak !

  mester

   

   

   

 • 2014.Október 4-6. Botosani / Románia RXF MMA Gála
  2014-10-15 11:03:30

  Csapatunk meghívást kapott Romániába az RXF / Román Xtrém Fight / MMA szervezettől. A Csapatot Nagy László mester edző és 67kg -ban Micura Róbert képviselte. A 16 órás utazás után egy bevásárló központban történt a mérlegelés és "farkasszem nézés" . A profiszervezés mellett , a Total Combat versenysorozattól megszokottan a vendéglátás és a küzdelmek szinvonala is elsőrangú volt. 

   

   

  A profi MMA mérkőzés Rayko Levitchivel , 3x5 percben volt tervezve. Robi most debütált a profik között, így eléggé feszült volt és nem igazán szoktunk még hozzá az 5 perces menetidőkhöz sem. A mérkőzés pörgősen kezdődött , az állóharc során hol Robi hol ellenfele vitt be "elgondolkoztató´ ütéseket.

  A földharc következett , ahol szintén váltakozott a pozícióharc a harcosok között , sajnos Robi fegyverét a triagon fojtást nem tudta a zártan védekező ellenfelén alkalmazni. Egy sikertelen side control pozíció után mentálisan elfáradva az 5. percben a Levitchi "ground and poundal" lefiniselte Robit.

  A gála nagyon sok tapasztalatot hozott számunkra , edzünk keményen, töretlenül és készülünk a következő megmérettetésre.

 • 2014. Október 11 Babylon Fight
  2014-08-21 20:20:00

  Ne feledjétek Harcosok , közeleg a Békéscsabai Babylon Fight (Niedermayer Zsolti ) szervezésében.  Lehet ketrecben meccselünk vagy ringben , függ a többi meccstől (box, K1 whatever.......)

   

 • Kétegyháza Harcosok Éjszakája 2014.08.15
  2014-08-21 19:38:41

  Megszerveztük és szerencsésen lebonyolítottuk a Harcosok Éjszakája küzdősport gálát. A gálán 15 mérkőzés zajlott le a kb. 500 néző előtt a szabadtéri ketrecben. 

  Gratulálok a hazai versenyzőknek:  Micura Róbertnek aki a 8-as tornán kevert harcművészeteben (3 mérkőzés után ) kivívta a megtisztelő 2. helyezést kemény csatában búcsúztatva első két ellenfelét. Gratulálok továbbá Hegedűs Zoltánnak aki sérülése miatt a 4. helyen végzett a 8-as tornán. Gratulálok Csobán Péternek aki grappling-ben győzedelmeskedett a nála 3 évvel idősebb Túrkevei ellenfele felett. Szintén győzőtt KO-val Csóti István low-kick szabályok szerint.                                                             Köszönet Farkas Petrának és Krisztának a ´´harcos´´ szinvonálas K1 mérkőzésért és Rusz István 4.danos mesternek és Taekwondos csapatának.

  Egeresi Gergőnek fel a fejjel, hiszen keményen küzdött és úgy maradt csak alul tapasztaltabb ellenfele ellen, megkapva az este legharcosabb hazai versenyzőjének járó különdíjat.

  Csak így tovább Harcosok !

  Külön köszönet szponzorainknak: A Kétegyházi Önkormányzatnak, A Fuji-Mae-nak, a Csenki Ékszerszalonnak és az Aquamarina rendezvényhajónak a fődíjakért.

 • Tótkomlós 2014. július Gettó Fight
  2014-08-21 07:47:42

   

  Hát igen ez egy érdekes ketrecharc gála volt , mivel mi nem tudtuk de péntekre előre hozzták a gálát így edzésről szaladtunk oda. A szervezés is siralmas volt , az edző nem tudott bemenni a ketrecbe a nézőktől, nem volt hangosítás a bevonuló zenékhez és azt se tudtuk ki a következő meccselő.......nem volt kordon és a menet közben lökdösődve kiabálva tudtam tanítványaimat instruktálni. Azért a 3 harcosnak maximális gratuláció.            

  Versenyzők:   Micura Róbert , Egeresi Gergő, Hegedűs Zoltán

   

 • Újszilvás 2014. június 14 ketrecharc gála
  2014-06-12 11:32:01

  A következő versenyre a Fuji Total Fight Team két harcost nevezett.

  Micura Róbert 71 kg  Fuji Team -  ??   Bata Zsolt Szeged  71 kg 3x3 perc MMA

  Hegedűs Zoltán 75 kg Fuji Team  - Kristóf Bálint 75kg East Warrior  3x3 perc MMA

  Sok sikert kívánunk nekik és sérülésmentes versenyzést !

   

   

 • 2014.05.24 Medgyesegyháza MMA BAJNOKSÁG
  2014-05-30 14:46:25

  Gratulálok a versenyzőknek a kemény küzdelmekhez és köszönet a segítőknek,

  a verseny lebonyolításához.

   

   

 • Békés Megyei Nyílt Kick-boksz Bajnokság és Goshin-Jitsu verseny
  2014-05-04 16:37:00

  2014.május 3.-án került megrendezésre a verseny amelyen a következő eredmények születtek.

  Megyei Bajnokok lettek:   Krutek Bence kadett 1.    Kick light   28 kg

                                                  Orestyák Gergő  Goshin Jitsu      nehézsúly

                                            Csobán Péter Ifjúsági             nehézsúly

  Ezüstérmeseink:           

   Igricz János        Felnőtt      57 kg   Kick light

                                            Micura Róbert   könnyűsúly Goshin Jitsu  

   

                                              Nagy Balázs     nehézsúly     Goshin Jitsu

  Bronzérmeseink:            Beleznai Gergő    felnőtt 57 kg  Kick light

                                              Lovász Patrik     könnyűsúly     Goshin Jitsu

                                          Ficzere István     középsúly  Goshin Jitsu

  A csapat edzőmérkőzésein szépen szerepelt, Tripon Patrik, Tripon Iringó,Nagy Király Ronald, és Putnoki Renáta is.

  Gratulálok a versenyzőknek a szép sikerekhez.

 • Szeghalom K1-MMA Gála 2014.04.12.
  2014-04-13 14:57:15

  Szeghalmon került megrendezésre a "harcosok napja" K1-MMA gála . Ott voltunk és harcosaink diadalmaskodtak mind a két mérkőzésen . Csapatunk 60kg-os versenyzője Egeresi Gergő kezdte a szereplést , hiszen már a gála első mérkőzésen ketrecbe szólították, a ketrec mérete előre sejtette, hogy a földharc döntheti el az MMA meccsek döntő részét. 

  Gergő 3x2 percben küzdött és egyhangú pontozással győzött , minden menetet megnyerve. Bár számos alkalommal idő előtt befejezhette volna a mérkőzést  hol "ground and poundal" kerekedett felül hol pedig  "rear choke" hátsó fojtással próbálkozott, de ellenfele rendre kisiklott a technikákból. Ez nem volt meglepő hiszen Csepeli ellenfelének ez volt már a 4. MMA mérkőzése.

  Gergő jelesre vizsgázott mind állóképességből mind győzniakarásból így vitathatatlan volt győzelme !

   A következő mérkőző 70kg -os harcosunk  Micura Róbert volt aki még fél éve sem látogatja MMA edzéseinket így győzelme még inkább dicsőség, hiszen ellenfelének ez már 5. mérkőzése volt és több gálán is szerepelt. Arról nem is beszélve, hogy ellenfele hazai versenyző volt így a pontozásos győzelem lehetősége is kérdéses volt. Szerencsére ellenfele lekopogta és így megadta magát Robi technikájának.

  Már az  első másodpercben rárontott Robira és mindketten messzire repültek. A meccs a földön folytatódott , ellenfele boka és térd feszítést fogott be rajta és sokan már elveszni látták a meccset de Robi nem kopogta le hanem kalapács ököllel hevesen támadta ellenfele bordáit. A 2. menetben már látszott ellenfele elsavasodott és Robi egy hátsó-fojtással feladásra kényszerítette

   

  Gratulálok a harcosoknak a szép sikerhez ! 

 • Övvizsga
  2014-04-13 10:15:26

  Taekwondo vizsga

  2014. Április 10.-én Maroslellén jártunk ahol Máté Zoltán 6.danos nemzetközi mester a Magyar ITF Taekwondo alelnöke és területi instruktorunk vizsgáztatta az utánpótlás csapatunkat. Kétegyházát 8 fő képviselte és mindenki sikerrel vizsgázott a magasabb övekre. Külön dícséret illeti Niedermayer Gyurikát aki a sokszor meglepő vizsga feladatokat is pontosan végrahajtotta, illetve Nagy Király Ronaldot aki a küzdőtechnikai feladatok során kivívta a területi instrucor méltató szavait.

  Gratulálok minden vizsgázónak és jó felkészülést kívánok a május 3.-án megrendezésre kerülő nyilt Békés megyei karate bajnokságra.

  Nagy László 4.dan  nemzetk.mester

 • MMA Medgyesegyháza
  2014-04-09 12:05:06

  Nagy örömünkre 2014 márciusától megindultak az MMA edzések Medgyesegyházán a Sportcsarnokban hétfő és szerdai napokon 18 és 19.30 óra között. 15-20 fő részvételével folynak az edzések , ahol a Kétegyházi MMA-sok is gyakran erősítik a mezőnyt. A FUJI TOTAL FIGHT TEAM elnevezésű csapat edzésein résztvevők elsajátíthatják a K1 és MMA alapjait . Thai-box , bírkózás és megannyi más küzdősport technikai repertoárból válogathatják ki a ´mester´ segítségével a saját alkatuknak és képességeiknek megfelelő küzdőstílust a kevert harcművészeti elemekből.

   

 • Övvizsga
  2011-07-08 12:06:07


  Június 19.-én (vasàrnap) Medgyesegyhàzàn tartott , Màtè Zoltân. 5. Dan övvizsgàt az ITF taekwondosoknak. 27-en vizsgàztak a Spàrta, a Kètegyhàzi Dragon , ès a meghívott klubbok tanitvànyai közül. Sikeresen vizsgàztak mindnyàjan a magasabb övekre.

  Tisztelettel
  Nagy Làszló Kétegyhàza

   

   

 • 2011-07-08 11:26:52 • Születésnap!
  2011-04-27 00:08:44

  Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Mesterünknek! 2011 Május 4.-én ünnepli "20." születésnapját :)


 • Tradicionális-küzdelmi szeminárium!
  2011-04-26 14:32:50

  Óriási élmény volt végig csinálni ezt a szemináriumot. Aki nem volt ott sajnálhatja.

  Pataki Krisztián többszörös Európabajnok, Nemzetközi Mester tartott edzést Kétegyházán.

  A lelkes csapat maximális koncentrációval hajtotta végre a látványos, olykor hihetetlennek tűnő technikákat. A legkissebbektől a legnagyobbakig mindenki kihajtotta magát, és megérdelte a Mester dícsérő szavait. reméljük. hogy lesz még ilyen szeminárium a közeljövőben is.

   

 • Május 1 bemutató a nagyszínpadon
  2011-04-26 13:32:27

  Május elsején Küzdelmi bemutatót tart a csapat, meghívott ellenfelekkel.

 • 2011 május Hatvan Nemzetek kupája
  2011-04-26 13:31:14

  Nagyszerű felkészülés után várjuk a versenyt!

 • Gyermek serülő OB, Kondor kupa
  2011-04-26 12:29:57

  Ragyogóan teljesített a csapat a Mezőkovácsházán megrendezett Országos bajnokságon.

Szavazás

Megtaláltad a keresett információkat?
Igen teljesen
Nem sajnos
Igen részben
Asztali nézet